1ª Nit dels Papaions de Balears

Tenim una proposta a fer-vos!

Voldríem impulsar la 1ª Nit dels  Papaions a Balears, un esdeveniment que té lloc a nivell europeu i també de país o fins i tot de comunitat autònoma. Com que a Andalusia celebraran la 2ª nit en dues setmanes, hem pensat en fer coincidir les dates amb la nostra. Així, seria del 8 al 10 d’octubre.

Com es pot participar?

La forma estàndard seria posant una trampa a ca vostra o a un espai autoritzat (com, per exemple, un espai protegit que s’hi vulgui sumar), i fent fotos de tot el que hi caigui. Com que no tothom té una trampa de llum, des del TAIB us podem facilitar alguna de les 3 que tenim disponibles. També es pot participar registrant totes les papallones que arriben a ca vostra, sobretot els/les qui viviu a foravila, o unint-vos a alguna de les trampes que es posin en format obert al públic (en breu us en passem una llista).

No importa si no sabeu identificar-les, basta fer fotos de tot el que veieu i després les identifiquem. Si us fa ganes, poseu-vos en contacte amb mi per deixar-vos una trampa o per a més informació.

Comments are closed