2ª Nit dels Papaions de Balears

Arriba el moment de fixar-vos en els papaions!

Aquest mes tindrà lloc la segona edició de les Nits dels Papaions a Balears, en aquesta ocasió serà del 19 al 27 de novembre. Al llarg d’aquests dies, o nits, tenim l’ocasió de fer fotos de les papallones nocturnes o papaions que veiem, ja sigui a les que visiten les llum de casa o col·locant algun dispositiu per atraure-les amb més intensitat. Les podeu identificar vosaltres o fer.nos arribar les fotos per a que les determinem al TAIB. En cas que us animeu a fer-ho vosaltres, feu-nos arribar igualment les fotos identificades i així podem comprovar si són correctes, a més d’enregistrar les dades.

Per a facilitar la participació, posem a disposició de qui hi tingui interès una guia amb els diferents mètodes que podeu emprar per atraure els papaions, altra informació d’interès i, com a novetat, fotografies de les espècies més comunes a la tardor a les nostres latituds. Podeu descarregar la guia seguint aquest enllaç.

Comments are closed